- 10% KORTING BIJ 3 OF MEER ARTIKELEN -

Bestellen en Verzenden

U heeft de producten gevonden die u wilt bestellen. Hoe nu verder?

1. Bestelling
- U heeft uw bestelling online in het winkelmandje geplaatst. Via de knop 'afrekenen' gaat u de koopoverenkomst aan.
- U kunt een account aanmaken zodat u de volgende keer gemakkelijk kunt bestellen omdat uw gegevens bekend zijn òf u rekent direct af zonder accountregistratie.
- U controleert uw bestelling en gegevens voordat u afrekent. Al uw gegevens blijven uiteraard privé en worden niet gedeeld met derden.
- U kiest bij verzendmethode de door u gewenste optie.
- U bevestigt de bestelling en kiest uw betaalmethode. Indien een betaling mislukt zullen wij wachten tot het bedrag bijgeschreven is op onze rekening.

2. Betaling
- Wij rekenen geen extra kosten voor uw wijze van betalen, of u nu betaalt via Ideal of via PayPal.
- U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling per ommegaande een automatische bevestiging. Na uw betaling gaan wij nog dezelfde of de volgende werkdag aan de slag met het verwerken van uw bestelling.
- Uw bestelling wordt in principe door ons binnen 24 uur verwerkt, indien dit onverhoopt langer duurt, bijvoorbeeld doordat een product niet voorradig is, dan laten wij u dit weten.

3. Nakoming
- Wij streven er naar om binnen 7 dagen na te leveren. Indien dit niet lukt heeft u het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden.
- Indien levering een door u besteld product onmogelijk blijkt te zijn, zal Elleke's Keuken zich inspannen om een vervangend artikel beschikbaar te stellen. Uiterlijk bij de bezorging zal op duidelijke en begrijpelijke wijze worden gemeld dat een vervangend artikel wordt geleverd. Bij vervangende artikelen zal het herroepingsrecht niet worden uitgesloten en kunt u het product retourneren. De kosten van retourzending zijn voor rekening van Elleke's Keuken.
- Indien u dan de oveenkomst ontbindt zal Elleke's Keuken het door u betaalde bedrag, zo spoedig mogeljk, doch uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen.

4. Verzending
- Wanneer uw bestelling verwerkt is ontvangt u een e-mail zodat u weet dat uw bestelling verwerkt is en verzonden is naar de koerier. Wij werken standaard met PostNL.
- Na het verzenden van het pakket kunt u binnen één werkdag een track en trace code van de koerier verwachten.
- Indien u niet thuis bent zal het pakket of bij uw buren worden bezorgd of u ontvangt een opgave inzake aflevering.
- Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust tot het moment van bezorging bij Elleke's Keuken, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

5. Levering en ontvangst
- U bent verplicht de gekochte zaken af te nemen op het moment waarop hem deze ter beschikking staan of aan hem ter hand worden gesteld.
- Indien u de afname weigert of nalatig bent met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk voor de levering, zullen de voor levering bestemde artikelen worden opgeslagen voor risico van de koper nadat Elleke's Keuken hem heeft verwittigd. De koper zal in dat geval alle aanvullende kosten verschuldigd zijn.