Historie



De persoon achter Elleke's Keuken
Ik heb een kleine 5 jaar geleden de culinaire brood amuse Bloempie bedacht en ontwikkeld, en hiermee ben ik genomineerd voor de Horecava Inovation Award.
Het is een 100% biologisch desembroodje met rozemarijn, olijfolie en zeezout.
Vanuit mijn foodtruck en op evenementen heb ik deze unieke Bloempies bereid met verschillende recepturen en lekkere vullingen.
Daarnaast worden ze ook regelmatig aangeboden op zowel pure biologische markten als (bedrijfs)feesten, beurzen, trouwerijen en festivals.
 
Vanwege het overblijven van voedsel is bij mij de behoefte ontstaan om daarnaast een gemakkelijk houdbaar voedselsysteem te gaan ontwikkelen. Ik ben begonnen met het bedenken, koken en ontwikkelen van (h)eerlijke gerechten in mooie glazen weckpotten.
Ambachtelijk bereide gerechten in klassieke weckpotten, die door het productieproces ongeopend zeer lang houdbaar blijven.

Maak je gerecht compleet met bijvoorbeeld rijst, aardappelen, pasta, quinoa en/of salade.
Makkelijk en snel te bereiden voor iedereen die van een lekkere maaltijd houdt.
Overigens zijn alle gerechten vrij van onnodige toevoegingen.
Een culinaire en betaalbare maaltijd zonder fratsen.
Klaar in een handomdraai.

Ideaal voor iedereen die houdt van pure smaken !