Bezoek ook onze Facebook pagina

Maatschappelijk verantwoord

Ook Ellekes Keuken doet aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met de drie P’s (People, Planet, Prosperity) hoog in het vaandel.

Zo worden al onze recepten met respect voor dier en milieu ontwikkeld (zonder kleurstoffen en conserveringsmiddelen in recycleerbaar glas), maken wij gebruik van een sociale werkplaats voor het etiketteren en stempelen, en tegelijkertijd werken we aan voorspoed voor iedereen die bij ons productieproces betrokken is.

Zoals gezegd stoppen wij onze producten in glas, want wij geloven in zero waste. Onze potten gaan in de glasbak en worden weer verwerkt tot nieuwe glazen potten; de deksels zijn van blik en worden ook weer opnieuw tot blik verwerkt. Daarnaast kun je onze potten een jaar lang ongekoeld bewaren, dat scheelt dus ook nog eens elektriciteit. Veel van onze potten worden trouwens door onze fans hergebruikt, bijvoorbeeld om jam in te maken of om stekjes te laten wortelen.

Ellekes Keuken ensemble


Maar natuurlijk maken wij onze producten in de eerste plaats met heel veel liefde voor de consumenten die onze heerlijke producten waarderen.

Ook als er eens een etiket een beetje scheef zit...

 

 

Foto © Pablo Merchán Montes / Unsplash