Bezoek ook onze Facebook pagina

Onze partners

Om de kwaliteit van onze overheerlijke producten te kunnen waarborgen hebben we partners gevonden die net zo over kwaliteit en duurzaamheid denken als wij. Graag stellen wij ze hier aan jullie voor:


Limousine du Limousin

Het rundvlees in onze gerechten komt van Limousine du Limousin. “Onze” Limousin koeien leven in een kudde, grazen op uitgestrekte weiden en drinken zuiver beekwater, kalveren zelf en groeien op in een kalme, rustige omgeving. Het is 100% antibioticavrij vlees.

 

Het kippenvlees in onze gerechten komt van het Gildehoen. Deze kippen scharrelen rond in ruime stallen met stro en daglicht en volgen een normaal dag- en nachtritme. Ze krijgen volledig plantaardig voer zonder groeibevorderaars. Het is 100% antibioticavrij vlees.

 

Neleman Organic Vineyards

In sommige van onze producten verwerken wij heerlijke rode of witte wijn en die is altijd gecertificeerd biologisch én veganistisch en zonder toegevoegd sulfiet. Onze partner voor wijn is Neleman, Organic Vineyards, bij wie duurzaamheid in de genen zit. Net als bij ons!

Neleman Wine-in-Books


Wij zijn bovendien zo transparant over onze producten dat wij zelfs de wijn die wij in onze producten gebruiken aanbieden in de webshop. Dus als jij ook eens wilt genieten van een heerlijke biologische en veganistische wijn dan is dit je kans!