Bezoek ook onze Facebook pagina

Retourneren

1. Heb je een pakket ontvangen en wil je dit retourneren? Je hebt het recht binnen een termijn van 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, het goed in bezit hebt gekregen de overeenkomst te herroepen, mits je de producten niet geopend hebt en een bewijs van aankoop kan overhandigen (zoals de factuur).

2. Wij verzoeken je ons per e-mail de reden te geven waarom je het pakket wil retourneren. Je bent niet verplicht een reden te geven. Hierna kun je het product aan ons retourneren. Je kunt ook de producten zonder voorafgaande mededeling aan ons retourneren, voeg dan bij het pakket een verklaring waaruit de herroeping blijkt (bijvoorbeeld door het Europese modelformulier voor herroeping ingevuld mee te zenden).

3. Je bent zelf verantwoordelijk voor het retour sturen. Wij raden je aan je kopie verzendbewijs te bewaren samen met het track&trace nummer. Wij zijn niet verantwoordelijk wanneer het pakket niet bij ons aankomt.

4. Je kunt het pakket retour sturen naar: Ellekes Keuken,De schrijnwerker 6 1851PV Heiloo

5. Je dient de goederen onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons te retourneren. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

6. Gemaakte retourkosten zijn voor eigen rekening. Alleen in overeenstemming met ons kan een uitzondering gemaakt worden opdat je de verzendkosten van ons retour krijgt.

7. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

8. Na herroeping betalen wij het aankoopbedrag inclusief verzendkosten uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terug. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.