Bezoek ook onze Facebook pagina

Waar kun je onze producten vinden?

Online shop

In onze webwinkel vind je naast ons complete assortiment (“Eerlijk, ambachtelijk en vol smaak”) ook andere, zorgvuldig geselecteerde producten zoals Franse droge worsten uit de Auvergne en de Haute-Savoie, rillettes, confit de canard en cassoulet van Laborde (“Spécialités Landaises”), wildterrines van Escot & Fils (“La Finesse de Goût”), strengen eersteklas franse knoflook (seizoensgebonden) en natuurlijk de gecertificeerd biologische én vegan wijnen van Neleman Organic Vineyards.

Op de markt

Elleke!
Zuider MRKT logo

Elke zaterdag van 09:30 – 17:00 uur kun je ons vinden—en Elleke zèlf ontmoeten (zie foto, © courtesy Tijdschrift Margriet)—op de ZuiderMRKT in Amsterdam: op het plein waar de Jacob Obrechtstraat kruist met de Johannes Verhulststraat.

Ook in deze coronatijd kun je ons hier veilig op de markt bezoeken. De grenzen van de markt zijn afgebakend en er is een speciale ingang en een speciale uitgang gecreëerd. Het aantal bezoekers dat de markt op kan, is gemaximeerd. Via een nummertjessysteem wordt aangegeven wanneer je aan de beurt bent.
Bovendien hebben we op de markt vaak speciale aanbiedingen en bijzondere producten (en je betaalt natuurlijk geen verzendkosten).

In de winkel

Onze kant-en-klaar maaltijden worden ook in exclusieve winkels door heel Nederland verkocht. Van kwaliteitsslagers tot supermarkten en van delicatessenwinkels tot traiteurs. Voor een overzicht ga je naar Waar te koop voor een interactieve kaart van Nederland.